ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΟΣ

Βαγγέλης Πάτερος

Προπονητής Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού Αλίμου

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες προπονητές, ο Βαγγέλης Πάτερος επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναλάβει τις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού Αλίμου.

Από το 1989 έχει προπονήσει αμέτρητες ανδρικές, γυναικείες, εφηβικές και παιδικές ομάδες (Ολυμπιακός Πειραιώς, Παναθηναϊκός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Χαλανδρίου, Εστί Σμύρνης και Ουτρέχτη Ολλανδίας). Έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα Ελλάδας, 4 πρωταθλήματα Τουρκίας και ένα πρωτάθλημα Ολλανδίας, ενώ οι ομάδες του υπήρξαν πάντοτε ανταγωνιστικές σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ως αθλητής είχε εξίσου επιτυχημένη πορεία σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και σε Εθνικό, όντας βασικό μέλος και αρχηγός της Εθνικής Ανδρών.

 

Αλεξάνδρα Ασημάκη

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Αλεξάνδρα Ασημάκη

Μια εκ των κορυφαίων αθλητριών Υδατοσφαίρισης παγκοσμίως, η Αλεξάνδρα Ασημάκη βρίσκεται στο τιμόνι των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Αλίμου.

Η καλύτερη Ελληνίδα φουνταριστή έχει κατακτήσει αμέτρητα μετάλλια, αλλά και τον κόσμο, καθώς το 2011 αναδείχθηκε από τη FINA καλύτερη παίκτρια παγκοσμίως και από τη LEN στην Ευρώπη!

Ναταλία Ανθοπούλου

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ναταλία Ανθοπούλου

Με πλήθος διακρίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο η Ναταλία Ανθοπούλου ανέλαβε τα ηνία του τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ολυμπιακού Αλίμου.