210-99 30 031 & 694-4321519

Δευτέρα - Κυριακή | 09:00 - 23:00

info@almaclub.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για ερωτήσεις

Ανακοινώσεις

Δείτε τις τελευταίες μας αναρτήσεις

Previous
Next

Η δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος εκμάθησης για τα παιδιά σας, είναι ο βασικός στόχος της Σχολής Ποδοσφαίρου. Όπως επίσης και η ανάδειξη του αθλητισμού ως τρόπου ζωής, αλλά και ως κινήτρου για συμμετοχή σε κοινωνικά δρώμενα,

Σε άμεση συνεργασία με τη Διεύθυνση του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού πραγματοποιούνται:

* Αθλητικά Προγράμματα (summer camps, scouting camps) 
* Κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις (εθελοντισμός, λαμπαδηδρομία,δενδροφυτεύσεις, ανακύκλωση)
* Φιλανθρωπικές ενέργειες (επισκέψεις σε ιδρύματα, δωρεές, συλλογή ρουχισμού και τροφίμων)
* Σεμιναρια προπονητικής (εκπαίδευση προπονητών και στελεχών)
* Επιστημονικές ημερίδες (αθλητική ψυχολογία και διατροφή)
* Συνέδρια σχολών (συμμετοχή όλων των σχολών με αθλητές, προπονητές και γονείς)

Για περισσότερα από 15 χρόνια λειτουργεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Alma Club η σχολή Αλίμου του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πάντα με στόχο τη σωστή και ασφαλή προπόνηση των παιδιών σας, αλλά και την προσφορά ίσων ευκαιριών για κάθε παιδί που θέλει να μυηθεί στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου, εξασφαλίζουμε την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της σχολής μας.

Ενημερώνουμε συνεχώς και υποστηρίζουμε τους γονείς, οι οποίοι έχουν σημαντικό ρόλο στην παρακίνηση και διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας των νεαρών αθλητών.

Γιώργος Αμανατίδης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Γιώργος Αμανατίδης

Έχοντας αγωνιστεί για δέκα χρόνια (1993-2003) στον Ολυμπιακό στη θέση του αμυντικού, ο Γιώργος Αμανατίδης, έχει συνδεθεί με τους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους έχει πανηγυρίσει 7 πρωταθλήματα Ελλάδας και 1 Κύπελλο. Έχει 18 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος το διάστημα 1999-2002, μετρώντας δύο τέρματα. Από το 2007 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναζητώντας συνεχώς νέα ταλέντα και καθοδηγώντας τους προπονητές των Σχολών για την βέλτιστη εκπαίδευση και γαλούχηση των μικρών εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ