210-99 30 031 & 694-4321519

Δευτέρα - Κυριακή | 09:00 - 23:00

info@almaclub.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για ερωτήσεις

Ανακοινώσεις

Δείτε τις τελευταίες μας αναρτήσεις

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ

Σας καλωσορίζουμε στην Ακαδημία Πόλο, στο αθλητικό κέντρο ALMA CLUB.
Ένα άθλημα με μακρά ιστορία και πολλές διακρίσεις για την Ελλάδα. Είναι ομαδικό άθλημα και εξαιρετικό για τη γυμναστική, την εκπαίδευση, αλλά και τη διασκέδαση του παιδιού σας!

Παιδικά τμήματα
Αγωνιστικά τμήματα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΙΜΟΥ

Ο σύλλογος του Ολυμπιακού Αλίμου Ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική εικόνα στον χώρο των υδάτινων σπορ. Διαθέτοντας τη δική του ιδιόκτητη πισίνα και αρχίζοντας από τις ακαδημίας επιλέξτε τους κορυφαίους στο άθλημα, τους προπονητές με ένα κοινό όραμα: κάθε παιδί να έχει την ίδια μεταχείριση και τις ίδιες ευκαιρίες με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής του, αλλά και της διασκέδασης του.

Αλεξάνδρα Ασημάκη

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Αλεξάνδρα Ασημάκη

Μια εκ των κορυφαίων αθλητριών Υδατοσφαίρισης παγκοσμίως, η Αλεξάνδρα Ασημάκη βρίσκεται στο τιμόνι των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Αλίμου.

Η καλύτερη Ελληνίδα φουνταριστή έχει κατακτήσει αμέτρητα μετάλλια, αλλά και τον κόσμο, καθώς το 2011 αναδείχθηκε από τη FINA καλύτερη παίκτρια παγκοσμίως και από τη LEN στην Ευρώπη!

Βαγγέλης Πάτερος

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Βαγγέλης Πάτερος

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες προπονητές, ο Βαγγέλης Πάτερος επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναλάβει τις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού Αλίμου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ